Ηλίας Καμούζης

Εντεταλμένος Διδασκαλίας | Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ΕΚΠΑ | Επιστημονικός Συνεργάτης E-Learning ΕΚΠΑ
Εντεταλμένος Διδασκαλίας | Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ΕΚΠΑ | Επιστημονικός Συνεργάτης E-Learning ΕΚΠΑ
Ηλίας Καμούζης | Εντεταλμένος Διδασκαλίας | Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ΕΚΠΑ | Επιστημονικός Συνεργάτης E-Learning ΕΚΠΑ

Ο Ηλίας Καμούζης γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα. Είναι εντεταλμένος διδασκαλίας στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 1987 αποφοίτησε από το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών, έχοντας λάβει υποτροφία από το ΙΚΥ. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές (MSc in Applied Mathematics) στο Πανεπιστήμιο του Tennessee, στο Knoxville και το 1993 ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή (Ph.D in Applied Mathematicsστο Πανεπιστήμιο του Rhode Island, όπου συνέχισε σε επίπεδο μεταδιδακτορικής έρευνας (1995-1996).

Από το 1987 έως σήμερα έχει διδάξει πλήθος μαθημάτων σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού (University of Tennesse, University of Rhode Island), αλλά και της Ελλάδας (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), καθώς και στο American College of Greece. Από το 2014 είναι επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης (E-Learning) του ΕΚΠΑ, αναλαμβάνοντας τόσο τη συγγραφή επιστημονικού υλικού, όσο και τη διδασκαλία μαθημάτων.

Έχει δημοσιεύσει πλήθος άρθρων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές, ενώ συμμετέχει ως κριτής και ως μέλος της συντακτικής επιτροπής αρκετών εξ' αυτών.

Έχει λάβει μέρος ως εισηγητής σε μεγάλο αριθμό επιστημονικών συνεδρίων και ημερίδων.

Επικοινωνία

Προσωπική Ιστοσελίδα: http://camouzispapers.webnode.gr/ 
E-mail: ecamouzis@econ.uoa.gr
Γραφείο: Σοφοκλέους 1 & Αριστείδου, 105 62, Αθήνα,
4ος όροφος, γραφείο 411