ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ RECRUITERS;

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ WEB DESIGN!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ RECRUITERS; ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ WEB DESIGN!

Το Web Design όπως και οι περισσότερες ειδικότητες που σχετίζονται με το web εξελίσσεται διαρκώς. To skillset που πρέπει να έχει ο Web Designer του 2017 καθορίζεται από τις απαιτήσεις στην αγορά εργασίας και τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο του web.

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε από το Linkedin τον Οκτώβριο του 2016 θέτει το Architecture and Development Framework αλλά και το User Interface Design στις κορυφαίες δεξιότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση παγκοσμίως.

Στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή προσφέρονται πάνω από 9.500 θέσεις εργασίας στον τομέα του Web Design και μόνο, σύμφωνα με τη Eures, την επίσημη πύλη για την εργασία στην ΕΕ.

Η ζήτηση παραμένει σε υψηλά επίπεδα και στην  Ελλάδα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε (Νοεμ. 2016) από το E-Learning του ΕΚΠΑ, οι δεξιότητες/γνώσεις που ζητούνται συχνότερα για το επάγγελμα του Web Designer σε θέσεις εργασίας στην Ελλάδα αποτυπώνονται στον παρακάτω πίνακα.

Πίνακας Δεξιοτήτων (Στοιχεία: Έρευνα σε αγγελίες σχετικές με Web Design & Front End Development από Linkedin, Glassdoor, Kariera.gr)

Το E-learning του Πανεπιστημίου Αθηνών προσφέρει κατά τον τρέχοντα κύκλο σπουδών προγράμματα που ενισχύουν τις παραπάνω γνώσεις και δεξιότητες στο σύνολό τους.

Ενδεικτικά είναι τα ακόλουθα:

* Κάθε κείμενο που δημοσιεύεται στο InDeep Analysis εκφράζει και βαραίνει αποκλειστικά τον συντάκτη του. Οι αναλύσεις που δημοσιεύονται δεν συνιστούν συμβουλές για οποιουδήποτε είδους δραστηριότητα. Το InDeep Analysis δεν δεσμεύεται από τις πληροφορίες, τις απόψεις και τις αναλύσεις που δημοσιεύονται στην ψηφιακή πλατφόρμα του, και δεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη για αυτές.

www.YouGoCulture.com

Online διαδραστική πλατφόρμα προβολής του πολιτισμού των Ελλήνων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μπες στο www.act4Greece.gr Επίλεξε τη ∆ράση YOU GO CULTURE

Κάνε τη δωρεά σου με ένα κλικ στο

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ

ή με απ’ ευθείας κατάθεση ή μέσω internet, phone και mobile banking.

Πρόγραμμα Crowdfunding

Συνεντεύξεις

Συνεντεύξεις: